En un acte al Centre Cívic s’ha presentat la 36a edició de la Cursa Popular de Polinyà davant un públic format majoritàriament per les entitats col·laborades. La presentació ha estat presidida pel regidor d’Esports, Joel Fernández, que ha anunciat les novetats principals de la prova programada per el 21 de gener del 2023, en el marc de la Festa Major d’hivern de Polinyà. Les inscripcions ja estan obertes, es podran fer fins al 16 de gener però només les persones inscrites abans de l’11 de gener tindran dorsal personalitzat. El preu continua sent el mateix que en les darreres edicions: 3 euros per a la Cursa Gran i gratuït per a la resta de proves.

Recollida de dorsals la setmana anterior

Un dels punts a millorar respecte l’edició passada ha estat el procés de recollida de dorsals. Per aquest motiu i per tal d’evitar cues, els dorsals es podran recollir amb anterioritat a la cursa: del 16 al 19 de gener al PAS (c. Onze de Setembre, 19) de 17 a 19.30 h. El dia de la cursa també es podran recollir però només de 9 a 10 h. Per tant, l’organització demana la col·laboració de totes les persones participants perquè recullin el seu dorsal juntament amb la bossa del corredor abans del dia de la prova, el 21 de gener.

La cursa torna a ocupar la plaça de la Vila

En aquesta edició també es canvien els recorreguts. La modificació principal està a l’arribada que serà a la plaça de la Vila. La sortida, en canvi, es manté al carrer Onze de Setembre, davant el poliesportiu PAS.

Presentació de la samarreta de la cursa

En el mateix acte al Centre Cívic també s’ha presentat la samarreta de la cursa que aquest any serà un model tècnic però de màniga llarga. Estarà inclosa, com sempre, a la bossa del corredor que s’entrega als esportistes. Per a la producció de les samarretes l’organització de la cursa ha comptat amb el patrocini de Grupo Goded. Com a agraïment, el regidor Joel Fernández, en nom de l’Ajuntament, ha fet entrega d’una placa d’agraïment a José María Martínez Salas, director comercial de Grupo Goded. La cursa també compta amb la col·laboració de l’empresa Baspin, també ubicada a Polinyà, el director de la qual també va assistir a l’acte de presentació.

Fes ara la inscripció a la Cursa popular de Polinyà.

La Cursa popular de Polinyà fa 35 anys que se celebra. Des del principi ha estat pensada com a una festa esportiva amb l’objectiu de promocionar un estil de vida actiu entre la ciutadania i, per tant, havia de donar cabuda a tothom. És per aquesta raó que hi ha quatre recorreguts diferents per a les diferents categories i, a més, també s’inclou una passejada de gairebé 8 km pensada per a la gent gran.

Cursa solidària

Com ja és tradició, l’organització de la cursa demana la col·laboració dels participants en la campanya de recollida de productes de primera necessitat organitzada amb Càritas. L’entitat instal·larà un punt de recollida d’aliments i altres productes de primera necessitat. Aquest any Càritas ha demanat que, sempre que sigui possible, es portin els productes següents: gel de bany, oli de gira-sol, tonyina en conserva, tomàquet fregit i llet.

Notícia extreta de www.cursapolinya.cat